Fantastiske resultater fra NKK Tromsø 2023

Aha Knerten's Kaia

Denne vakre beagle heter Kaia (Aha Knerten’s Kaia). Ble stilt ut lørdag og søndag, der det startet med en fin VG (Very Good) på lørdag før det ble ennå bedre med Exc (Excelent) på søndag.

 

Pr 21.08.23 har denne hunden stilt på 6 utstillinger totalt, hvor resultatet har vært 3xExc og 3xVG. I november 2022 var denne hunden på vårt medlemstreff på Rolla, der ble det fine loser. Hund og hundefører stilte også på introjakt for kvinner i starten av 2023. Dette er en hund vi kommer til å høre mer av fremover!

 

Les kritikker under:

Carnelian's Hanna

Her er klubbens mest rutinerte beagle når det kommer til utstilling, stilte i Tromsø på sin 22 utstilling på fredag og når søndagen var over er tallet kommet opp i 24. Startet fredag med en fin VG, lørdag ble det Exc med CK (Championatkvalitet) og søndagen ble avrundet med en strålende Exc.

 

Carnelian’s Hanna eller Vera som er hennes daglige navn er parret for en stund tilbake, å vi venter spent på å få konstatert drektighet på denne vakre hunden. Det kommer til å bli noen fine valper!

 

Les kritikker under:

Bojans Bella

Bojans Bella er en kjempeflott dunker som er litt over 3 år gammel. Hunden ble utstilt alle dagene i Tromsø, der det kan virke som om dommerne våknet først på dag 2 og 3 av utstillingen. Fredag ble det en finfin VG, mens lørdag og søndag ble det full pott med Exc med Cert (Cert står for Certifikat. Noen hunder har brukskrav for oppnåelse av det, men ikke alle.).

 

Bojans Bella har totalt stilt på 5 utstillinger! I vinter ble denne hunden stilt på jaktprøve, der ble den premiert med 1ÅP. Så denne hunden er neppe ferdig med jaktprøver og utstillinger!

 

Les kritikker under:

Herman (GR Taiko)

Herman er en ung hund på snart 2 år, han ble stilt ut lørdag og søndag i Tromsø. Denne hunden har vært mye på utstillingstrening iløpet av sommeren å dette betalte seg i Tromsø. Lørdag ble det Exc, mens søndag ble det full pott med Exc med Cert samt BIR (Best i rase).

 

Herman gikk også sin første jaktprøve rett etter at han fikk lov (Støver må være minimum 15 mnd før de kan stilles på prøve). På denne prøven ble det et meget bra resultat med 200 poeng av 210 mulige, det ble årets høyeste poengsum i klubben. Så denne hunden har mye potensiale.

 

Les kritikker under:

Selma og Ebba gjorde storeslem i Tromsø

Reinheimens Selma

Reinheimens Selma fikk hele to championat iløpet av helga, Norsk Utstillingschampionat og Jubileumschampionat.

Utstillingschampionatet var i boks etter fredagens utstilling der resultatet ble Exc med Cert og i tillegg BIR (Best i rasen), lørdag var jubileumschampionatet i boks etter Exc med Cert og i konkurranse med Herman ble hun også her BIR.

Søndag ble resultatet Exc med CK (Når hunden har fått nok Cert til å bli utstillingschampion får den heller karakteren CK), her ble Selma også BIM (Best i motsatt kjønn).

 

Dette er et fantastisk resultat for en hund som bare er 2,5 år gammel, å er allerede utstillingschampion. Klubben gratulerer så mye med en fantastisk helg!

 

Les kritikker under:

Kokopellis Jeger Ebba

Ebba var nok den hunden som imponerte mest i Tromsø i helga, fredag ble Ebba kåret til beste norske hund av alle norske rasehunder på hele utstillingen! Hun ble i tillegg nr.4 i gruppefinalen, det er veldig sjeldent at en støver blir topp 4 i en gruppefinale. Dette er rett og slett imponerende! På utstillingen i Tromsø stilte alle norske raser

 

Ebba fikk som Selma også nok Cert denne helgen til å bli både Norsk utstillingschampion og Jubileumschampion. Her ligger det ekstremt mye jobb bak resultatet da Ebba fikk valper tidligere i år, å som hunder flest så endres kroppsfasongen endel både under og etter et valpekull.

 

Nord-Norge Harehundklubb gratulerer så mye med dette strålende resultatet fra Tromsø, å vi håper å se Ebba i aksjon både på jaktprøver og våre utstillinger på Råvatn i årene fremover.

 

Les kritikker under: