HVORDAN JOBBER KLUBBEN MED REKRUTTERING?

 

Nord-Norge harehundklubb er en liten klubb. Pr. dato har vi ca 50 medlemmer og 36-37 registrerte hunder. Der er positivt at antallet hunder er økende. Men det er svært viktig at vi fortsatt har et stort fokus på rekruttering.

Til nå har vi vært flinke til å profilere oss i aviser og jaktmagasiner. Det har vi gjort fordi det er viktig at folk får vite at vi eksisterer, at det fins et alternativ til andre jaktformer.

Nord-Norge harehundklubb har tidligere hatt stand på Villmarksmessa i Bardu. Klubben ønsker å fortsette med dette, da messa et perfekt sted for å profilere klubben og de ulike harehundrasene. Her kan alle klubbens medlemmer komme å ta del på stand. Her kan du vise fram din hund uansett rase. Videre har NNHK fått lagd en flott folder som vi deler ut på stand. Ta kontakt med klubbens materialforvalter for å få foldere som du kan dele ut eksempelvis til din lokale jeger- og fiskeforening. Husk også å kjøpe klubbeffekter som t-skjorte og flisjakke. Bruk disse på utstillinger og ellers. Klubbens logo er kjempeflott, husk også å få klistremerke på din bil.

Flere av klubbens medlemmer har erfaring med jaktcamp for ungdom. NNHK ønsker å få til en årlig jaktcamp for ungdom. Det er klubbens mål at den første jaktcampen i regi av NNHK går av stabelen høsten 2010. Dette skjer på Senja, men om noen av klubbens medlemmer ønsker å få dette til eksempelvis i Sør-Troms, er det ingenting i veien for det.

Nord-Norge harehundklubb kan også tilby lokale jeger- og fiskeforeninger en temakveld, eller at vi kan ta med noen fra foreningene med ut på jakt. Du som medlem av NNHK, må gjøre din lokale jeger- og fiskeforning kjent med dette tilbudet.

Videre har klubben vært aktive med tanke på barne- og ungdomsarbeid. Å ta med barne- og ungdomsskoleelever ut på jakt vil fortsatt være et viktig satsingsområde for NNHK. Dette kan du som medlem få til i ditt lokalsamfunn. Om du trenger veiledning, ta kontakt med undertegnede eller styret.

Ta med interesserte enkeltpersoner ut på jakt. Vis dem denne fantastiske spennende jaktformen. Harehunder er flotte hunder! Still din hund på prøver. Vis den fram i alle sammenhenger! Husk også på å få jegere og andre til å ta en titt på vår flotte hjemmeside! (www.nnhk.no) Se også i vår meny på startsiden "reportasjer" her er det flere reportasjer fra div rekrutteringsarbeid.

 

 

Med hilsen rekrutteringsansvarlig, Stig Larsen