NNHK på Nord-Norsk Villmarksmesse

12. og 13. juni stilte NNHK på infostand på Villmarksmessa på Setermoen. Det var mange folk innom standen vår, og vi traff flere gamle og nye medlemmer. Det var også mange som viste interesse for harejakt med drivende hund, og som kanskje i framtida vil forsøke jaktformen og kanskje skaffe sin egen harehund. Disse er sjølsagt hjertelig velkommen i klubben.

NNHK sin stand på Villmarksmessa

 

Å delta med stand på Villmarksmessa er en god måte å profilere klubben på, der vi når ut til mange. Mange tok også med seg en av klubbens informasjonsfoldere, som blant annet er oppdatert med hovedaktivitetene klubben har på planen utover året. Vi håper å få med flere av de interesserte på medlemsmøtet 21. - 22. august, der de får tilbud om å delta for å lære mer om harehunder og harejakt. Forhåpentligvis fikk vi også vekket interessen hos noen ungdommer til å melde seg på Jaktcampen som NNHK arrangerer 17. - 19. september på Senja. Mer info om dette kommer på www.NNHK.no.

Utover dette er det alltid hyggelig og sosialt å treffe kameratene i klubben, ikke minst for å få prate litt jakt og bikkjer med likesinnede nå i båndtvangsperioden. Fra lørdag til søndag leide vi ei hytte oppe ved Altevann, der vi grillet og hadde en trivelig kveld i flotte omgivelser.

Formann Stig skjærer opp nyanskaffet hjortepølse

Vi takker klubbmedlemmene som stilte på standen i år, og alle som var innom og slo av en hyggelig prat i løpet av helga.